BARADA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 36 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Barada. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 0:42 I haven’t gotten my food yet I did the order at 10:30 and am still waiting . I called them and they told me to wait 5 minutes please . Then no one answered my calls anymore . That is too bad . I don’t recommend this restaurant
6 jun 2024 om 19:21 Het duurde behoorlijk lang door drukte, na bellen zei men 20 minuten, dit werd ruim een half uur. Maar het eten was zoals altijd zalig. Dus zeker wel een aanrader.
24 mei 2024 om 20:29 Het was super lekker. Alles was
9 mei 2024 om 23:26 Heerlijke gerechten Top Top
4 mei 2024 om 23:19 1e keer bij Barada en nooit meer. Langer dan 2 uur wachten voor onze bestelling en 2 keer gebelt met antwoord "het is onderweg" - niet - en geen sorry of compensatie gekregen. Eten was ook waardeloos..
4 mei 2024 om 21:24 Derde keer dat we bestelde, duurde meer dan twee uur. Vier keer gebeld of we het anders konden halen. Nee we zijn er zo. Niet dus
29 apr 2024 om 12:33 Slechtste restaurant ever! Eten was echt niet lekker en ook nog koud geleverd :(
25 apr 2024 om 19:49 Zaater with cheese was amazing and authentic. Kibba was super tasty and true to the original taste. Grilled chicken was perfectly flavoured and juicy. I highly recommend trying out and judging for yourself. Thank you!
3 mrt 2024 om 22:31 25 min langer gewacht dan afgesproken, erg jammer dit
26 feb 2024 om 8:16 Het eten smaakt goed maar het was helaas ijskoud…
26 feb 2024 om 1:56 Everything was very tasty. The only drawback is that the delivery took more than 90 minutes, and the food arrived cold
25 feb 2024 om 7:53 Het eten was erg lekker: vers en smakelijk gekruid. Ik kon geen los brood bestellen, maar gelukkig zat dat erbij. De bezorging duurde lang. Ik bestelde anderhalf uur van te voren, maar evengoed kwam de bezorger meer dan een half uur te laat.